CLOENDA 2014

Cloenda


   Amb l'arribada dels primers rajos del sol a l'època estival, es donen per finalitzats els cicles acadèmics, i com a tal, la nostra AC Gaiata 15 Sequiol, amb l'acte de cloenda tanca les classes de les diferents activitats que al llarg de l'any es realitzen en el si de la gaiata.
   Un acte senzill que serveix per a retre homenatge d'agraïment a tots aquells socis que amb la seua assistència, mantenen vives totes aquestes activitats que serveixen per a engrandir les nostres festes.
   Així, en el cau de la gaiata, el passat dia 27 de juny a la vesprada, va tenir lloc l'acte de cloenda de les diferents activitats: teatre valencià, balls regionals, futbol sala i escola i secció de dolçaina i tabal, van rebre l'homenatge i un detall per la seua participació al llarg d'un nou exercici festiu.
   En primer lloc van ser els components del grup de teatre els que van rebre de mans de la presidenta Elisabeth i dels càrrecs 2014 Aroha, Claudia i Raul, un detall per la seua participació. Recordem que el grup de teatre del Sequiol, va interpretar l'obra “Pepino i Meló” la nit del dimecres de Magdalena.
   A continuació, van ser les integrants del grup de balls regionals les que van rebre el detall, no sense abans realitzar una mostra del seu art, executant dos balls que van aprendre al llarg de l'any.
   Seguidament van ser els integrants de l'equip de futbol sala els que van accedir d'un a un per tal de rebre el seu detall amb l'aplaudiment de tots els assistents.
   Finalment, van rebre el detall els components de l'escola i secció de dolçaina i tabal que al seu torn van interpretar dues peces de marxa per a tancar el capítol d'agraïment a les diferents activitats.
   Una foto general de grup amb tots els integrants de les diferents activitats va tancar aquest primer capítol de l'acte en si.
   L'acte va seguir amb l'homenatge a les empreses que amb la seua col·laboració i aportació van ajudar a engrandir la nostra setmana de festes, empreses com les col·laboradores de les diferents degustacions que es van realitzar al llarg de la setmana de festes per als socis de la gaiata, amb esment especial per al Centre Penitenciari Castelló 1 per la seua col·laboració un any més a l'hora de confeccionar i realitzar diferents detalls.
   L'acte i la festa, va finalitzar amb una àgape per a refrescar una mica, la calor d'una vesprada especial.
   Esperem un nou any, un nou exercici i sobretot que les activitats compten amb el suport i participació dels socis, perquè com hem comentat moltes vegades, aquestes són una part més de la nostra festa.

 

Volver a Magdalena 2014 Volver a historia Ir a la página principal