Magdalena 2011

Dilluns

AL MATÍ, DESPERTÁ AMB CANAL 9

Punxa ací si vols descarregar alguna imatge

Al matí canal 9 no va voler perdre's les nostres tradicionals "despertaes" i un equip de canal 9 es va desplaçar fins al nostre cau per a entrevistar a Elisabeth i disfrutar del so de la dolçaina i el tabal.
 

I CABALGADA INFANTIL 

Punxa ací si vols descarregar alguna imatge

Gran Cavalcada infantil protagonitzada pels xicotets sequiolos. Obria la comitiva nostres estendards de comissió infantil i d'escola de dolçaina i tabal, seguits per la nostra escola de ball tradicional, a continuació nostra escola de dolçaina i tabal darrere de la qual desfilava la comissió infantil. En la carrossa de presidents infantils de trobava Adrián, darrere de la qual venien els clarins i el pregoner infantil, el nostre pregoner infantil Nacho Carceller, per a tancar la comitiva amb la carrossa d'Adriana i Lourdes acompanyant María.

A LA VESPRADA ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS DE MAQUETES ISIDORO ANDRES I XOCOLATÁ

Punxa ací si vols descarregar alguna imatge

Entrega de premis d'una nova edició del concurs de maquetes de gaiates que la A.C.Gaiata 15 Sequiol convoca en el col·legi Isidoro Andrés i que va ser el precursor del gran concurs de maquetes escolars de gaiates en tot Castelló.
 

A LA NIT ENCESA DE GAIATES

Punxa ací si vols descarregar alguna imatge

Esta vegada les gaiates van lluir en l'Av. Rei El senyor Jaume amb tota la seua esplendor i sense patir tots els problemes d'il·luminació de la desfilada de gaiates ocasionats per uns grups massa justos per a donar suport als monuments.

I PORTAR LES GAIATES AL SECTOR 

Punxa ací si vols descarregar alguna imatge

Després de lluir les gaiates per Castelló és hora de portar-les a "casa".

Tornar a Magdalena 2011 Tornar a història Anar a la pàgina principal