Magdalena 2011

Clausura Activitats

 

Punxa ací si vols descarregar alguna imatge

La A.C. Gaiata 15 Sequiol tanca el curs de la Magdalena 2011 amb l'acte de clausura de les seues activitats.


El Cau de la A.C. Gaiata 15, Sequiol, va acollir el dissabte 2 de juliol la festa de clausura del curs de la Magdalena 2011 amb la clausura d'activitats culturals i esportives i l'agraïment a totes les famílies que fan possible el creixement constant de l'associació cultural, com a col·lectiu implicat en tots els àmbits de la vida castellonenca.
La festa va començar amb una demostració de balls regionals, que van interpretar la “Jota de les Useres” seguida del reconeixement als participants del grup de teatre valencià. A continuació, va ser el torn dels components de l'equip de futbol sala del Sequiol, els que van rebre l'aplaudiment dels presents. El reconeixement als balls de saló va donar pas a l'exhibició final, a càrrec dels membres de l'Escola de Dolçaina i Tabal de la Gaiata 15, els que junt amb els integrants de la Secció de Dolçaina i Tabal van interpretar diverses peces. A mesura que cada un dels grups integrants de les distintes activitats acudien a l'escenari, les madrines de 2011, Araceli Moliner d'Ivernois i Adriana Llopis Pascual, junt amb el president infantil Adrián Doumere Fabregat, feien entrega d'una magnífica fotografia en què s'arreplegaven diversos moments de l'activitat.
Així mateix, al finalitzar l'acte també van ser obsequiades les famílies que componen este colectiu amb una fotografia dels monuments gaiaters del Sequiol en 2011.
Per a finalitzar, es va servir un àgape a l'aire lliure i es va muntar un castell unflable que va fer les delícies dels xiquets, i posteriorment va donar començament el ball, que es va prolongar fins a altes hores de la matinada.
Amb este acte de clausura del curs, la Gaiata 15, Sequiol, va donar per finalitzat l'exercici magdalener 2011 i es prepara ja per a afrontar el camí cap a la pròxima Magdalena 2012.
 

Tornar a Magdalena 2011 Tornar a història Anar a la pàgina principal