Magdalena 2010

Exposició Gaiates de Premi

Vilafranca del Cid - del 27 de març al 16 de maig de 2010

 

Irene, Lourdes i Alvaro amb les Regines de les festes de Vilafranca del Cid i les seues corts d'honor tallant la cinta que donaba pas a la exposició.

 Diverses imatges de la magnífica exposició que es pot contemplar a Vilafranca.

 

Irene, Lourdes i Alvaro amb les Regines de les festes de Vilafranca del Cid i les seues corts d'honor en l'interior de les sales gòtiques l'Ajuntament.

L'alcalde de Vilafranca el senyor Oscar Tena fent entrega a la A.C.Gaiata 15 Sequiol d'una maqueta feta amb pedra d'una caseta.

Irene, Lourdes, Alvaro i Elisabeth amb En Oscar Tena

 

 

 

Dissabte passat 27 de març, en els salons gòtics de l'ajuntament de Vilafranca, s'inaugurava, per part de l'alcalde de la Ciutat, El senyor Oscar Tena acompanyat de les Reines de les Festes de Vilafranca i els representants de l'associació cultural Gaiata 15 Sequiol, Madrina Infantil, Lourdes Maria Climent Moreno; Madrina, Irene Lerma Albella; President Infantil, Álvaro Voltes Usó i la Presidenta de l'associació, Elisabeth Breva Almerich, l'exposició GAIATES DE PREMI.
Una iniciativa de l'Ajuntament de Vilafranca que ha comptat amb el suport total de l'associació cultural Gaiata 15 Sequiol i que ha fet possible que diferents maquetes de Gaiates, guanyadores en diferents concursos, així com diferents peces originals dels monuments guardonats puguen ser admirades per quants visiten esta magnífica vila de la comarca dels Ports, en estes pròximes dates de Setmana Santa.
De la mateixa manera, també conformen part dels fons de l'esmentada exposició les diferents obres guanyadores del concurs de Maquetes de Gaiata CIUTAT DE CASTELLÓ que Sequiol organitza amb el patrocini de la Fundació Ruralcaixa Castelló.
L'acte inaugural va ser presentat pel Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, Víctor Tena qui junt amb el Tècnic de Turisme, Guillem Monferrer han sigut els col·laboradors necessaris amb els membres del Sequiol per a poder portar a bon terme esta iniciativa.
En el seu parlament, l'alcalde de Vilafranca, El senyor Oscar Tena, va donar la benvinguda a tots els presents mostrant la seua satisfacció a poder mostrar una part de les festes fundacionals de Castelló, dins d'una iniciativa municipal per a donar a conéixer les nostres tradicions, tant festives com culturals, d'ampli caràcter popular, obert i de clara influència mediterrània. Va emfatitzar a agrair l'esforç de la Gaiata 15 Sequiol en la cessió dels fons de l'exposició, així com a l'entitat col·laboradora Ruralcaixa. Per la seua banda, la presidenta de l'associació, Elisabeth Breva, va agrair que es comptara amb Sequiol per a tan important iniciativa, en la que s'havia posat gran interés a aportar peces d'interés de manera que qui la visitara poguera entendre que era una Gaiata. Va finalitzar el seu discurs invitant a viure en directe les festes de la Magdalena de 2011.
Com a preàmbul de la inauguració de l'exposició, les màximes autoritats municipals junt amb els representants del Sequiol van fer un cercavila amenitzada per membres de la Secció de Tabal i Dolçaina Sequiol.
La idoneïtat de les dates seleccionades per a l'exposició permetrà exportar les nostres festes més enllà de les nostres fronteres alhora que s'esperen moltes visites, tant de turisme nacional com internacional, que passarà estes pròximes vacacions de Setmana Santa visitant la comarca dels Ports i disfrutant de la seua bellesa paisatgística, cultural i gastronòmica.

 

 

Data Inici: 27-03-2010
Data Fi: 16-05-2010
 
 
Exposició de Maquetes de Gaiates. "Gaiates de premi a Vilafranca".


Duració: del dissabte 27 de març al diumenge 16 de maig del 2010.
Lloc: Salas Gòtiques de l'Ajuntament de Vilafranca.
Horari: de dijous a dissabte, de 10:00 a 13:30 h. I de 16:00 a 19:00 h.; diumenge, de 10:30 a 13:30 h.; consulteu els horaris especials amb motiu de les festivitats.
Entitat: Ajuntament de Vilafranca i Gaiata 15 "Sequiol" de Castelló.
MÉS INFORMACIÓ:
Ajuntament de Vilafranca
Avinguda de l'Llosar,26
12150 Vilafranca (Castelló)

Tel: 964 44 10 04
Fax: 964 44 01 83
Email: info@ajuntamentdevilafranca.es
Web: www.ajuntamentdevilafranca.es

Informació el.laborada per:

TOURIST INFO VILAFRANCA
Plaza Esglèsia,6
VILAFRANCA 12150
Tel: 964441432
Fax: 964440183
Email: vilafranca@touristinfo.net
 

Mes informació a: 

Web del Ajuntament de Vilafranca del Cid

Portal turismo Generalitat Valenciana

comarquesnord.cat (1)        comarquesnord.cat (2)

elmundo.es

3x4.info

 

Tornar a Magdalena 2010 Tornar a història Anar a la pàgina principal