Magdalena 2010

Diumenge - Magdalena Vitol

Concurs de paelles

Xicoteta mostra de les paelles que es van elaborar en l'últim dia de festes.

 

Les famílies Lerma-Albella, Climent-Moreno i Voltes-Usó van voler agrair tot l'esforç i el seu saber fer als artistes gaiaters del Sequiol Manuel Breva i José Vicente Monroig regalant-los sengles reproduccions de l'escultura de la Panderola que tenim en el sector.

Entrega trofeus concursos Magdalena 2010

II Concurs Futbolí categoria infantil patrocinat per higiniomateu

II Concurs Futbolí categoria adult patrocinat per higiniomateu

V Concurs Parxis patrocinat per higiniomateu

XXIII Concurs Dibuixa la teua Gaiata patrocinat per higiniomateu

XI Concurs de guiñot patrocinat per higiniomateu

XXIV Concurs Paelles patrocinat per higiniomateu i A.C.Gaiata 15 Sequiol

 

Desfilada final de festes i Magdalena Vitol

 

 

 

La Magdalena 2010 ha arribat a la seua fi i amb el Vitol arriba el moment de fer balanç. El desenrotllament de la Magdalena no s'ha vist afectat pesar de l'intens fred patit tots els dies, el que no ha impedit que tots els actes organitzats per a la setmana de festes s'hagen dut a terme, excepte la desfilada de gaiates, que a causa de la pluja es va ajornar al dilluns següent, pel que va donar origen a un altre dilluns "maratonià" com ja va ocórrer en la Magdalena 2008.
Ens han acompanyat grans amics que s'han acostat al nostre sector durant esta Magdalena i que han sigut acollits amb afecte per tots els sequiolos, i sobretot, els grans èxits obtinguts en els concursos convocats en esta edició Magdalenera: MILLOR GAIATA MONUMENTAL Magdalena 2010, primer premi d'il·luminació de gaiata de RTVV, tercer premi a la gaiata infantil i primer premi a la promoció de l'ús del Valencià, un impressionant resultat per a esta Magdalena que ve a referendar el bon treball realitzat per tots els sequiolos.
Amb el llibret per a la Magdalena 2011 arribarà el moment de fer millors i més profundes reflexions d'esta edició Magdalenera, des de la web només ens queda afegir....... gràcies a tots els que heu contribuït que la A.C. Gaiata 15 Sequiol haja tornat a ser un referent en tot Castelló.


Magdalena 2010   ¡VITOL!

 

Tornar a Magdalena 2010 Tornar a història Anar a la pàgina principal