Magdalena 2010

7é Concurs escolar de Maquetes de Gaiates Ciutat de Castelló

7é Concurs Escolar de Maquetes de Gaiates Ciutat de Castelló
Patrocinat per la Fundació Ruralcaixa, amb l'organització de la A.C. Gaiata 15 Sequiol i la col·laboració
de la Diputació de Castelló, de l'Ajuntament de la ciutat i de la Conselleria d'Educació.

Maqueta Guanyadora: "Xiquets a la Magdalena"

Xiquet: Nicolás Rodríguez Manteca del col.legi Herrero

 

Nicolás con Alberto Fabra, alcalde de Castelló (izquierda) y Nicolás con nuestros representantes 2010 Irene, Lerma, Lourdes Mª Climent  y Alvaro Voltes

Como ya viene siendo habitual, la secció de dolçaina i tabal amenizó la exposición, en ella encontramos a Irene, a Alvaro y a Nicolás, flamante ganador y es que a pesar de su papel de representación no dudaron en sumarse al gupo para interpretar varias piezas.

 Irene, Lourdes Mª, Alvaro y Elisabeth con las reinas Mari Paz y Ana y diversas personalidades y amigos que no quisieron perderse esta exposición, cita ya obligada en el panorama festero castellonense.

Maqueta Guanyadora: "Xiquets a la Magdalena"

Xiquet: Nicolás Rodríguez Manteca del col.legi Herrero

La Fundació Ruralcaixa ha convocat el 7é Concurs Escolar de Maquetes de Gaiata Ciutat de Castelló, amb l'organització de l'A. C. Gaiata 15 Sequiol i la col·laboració de la Diputació de Castelló, de l'Ajuntament de la ciutat i de la Conselleria d'Eduació.

 
Aquest concurs, ja consolidat en l'àmbit festiu, ha gaudit en aquesta edició amb la participació de més de 500 maquetes realitzades per escolars d'educació primària, secundària i especial, que pertanyen a 14 centres educatius.
 
El pasat dijous 25 de Febrer es va reunir el jurat escollit per a aquesta edició, i que ha estat composat per: Joaquim Borràs, Delegat del Consell en Castellón; Alberto Fabra Part, Alcalde de Castelló; Miguel Angel Mulet, Concejal de Cultura; Joaquín Torres, Teniente de Alcalde del Distrito Sur;i els artistes gaiaters José Vicente Monroig, Esteban Gual, Jose Luis Aragones i Vanesa Pérez; mitjans de comunicació: Chelo Pastor per El Mundo, Vicente Cornelles per Mediterráneo, Julio Tormo per Cor de Festa; comerciants de Castelló Ismael Bonet (librería Argot); el Patró de la Fundació RuralCaixa Enrique Barreda; i per l'A.C. Gaiata 15 Sequiol Agustín Mon, Enrique Carceller i Victor Orozco, fent-se difícil la tria de les guanyadores per la quantitat i qualitat de totes les maquetes presentades enguany.
 
L'exposició de les maquetes va tindre lloc el dissabte 27 de Febrer a partir de les 11:00 hores en la Plaça de la Pescateria, i va gaudir amb l'actuació de la Secció de Dolçaina y Tabal de la A.C. Gaiata 15 Sequiol, que va amenitzar el matí amb cançons festeres.
 
El lliurament dels premis als guanyadors de les diferents fases i als centres educatius als quals perteneixen tots els guanyadors te lloc el Dijous 4 de Març al Saló d'Actes dela Fundació Ruralcaixa a les 18:00 hores, al carrer enmig amb cantó a la Porta del Sol.
 
La maqueta guanyadora del 7é Concurs es reproduïda a 1 metred'alçària per especialistes de l'A. C. Gaiata 15 Sequiol, i forma part, juntament amb les altres sis reproduccions de maquetes guanyadores, del museu de la Fundació Ruralcaixa.
 
 
Los componentes del jurado antes de las deliberaciones para elegir la maqueta ganadora.

 

PREMIS

GUANYADOR: Nicolás Rodríguez Manteca (Herrero)
 
2n PREMI: Alejandro Gomez Marín (Antonio Armelles)

 
3r PREMI: Lara Aragonés Tecles (Gaeta Huguet)

FINALISTES:
 

 

ENTREGA DE PREMIS

 Nicolás, flamante ganador del concurso con su premio acompañado de Mari Paz Lázaro, Anna Frias, Joáquín Torres, Elisabeth Breva, Lourdes Mª Climent, Alvaro Voltes e Irene Lerma

 Foto de familia con todos los premiados.

 

 Anar al concurs de maquetes

Tornar a Magdalena 2010 Tornar a història Anar a la pàgina principal