Magdalena 2010

Presentación Llibret

 

Irene, Lourdes Mª y Alvaro y Mª Paz mostrando los primeros ejemplares de nuestro llibret para la Magdalena 2010

Con los colaboradores trás la entrega de los primeros ejemplares

LA GAIATA 15 RINDE HOMENAJE A LAS PUBLICACIONES FESTERAS EN SU LLIBRET 2010

L'Associació Cultural Gaiata 15, Sequiol, va presentar dimarts 16 de febrer el seu llibret oficial per a les festes de la Magdalena 2010. La reina de les festes, Mª Paz Lázaro, va participar en l'acte de presentació juntament amb el regidor del districte Sud de l'Ajuntament de Castelló, Ximo Torres, i els representants de la Gaiata 15 per a les festes de la Magdalena 2010. La presidenta, Elisabeth Breva Almerich, va lliurar els primers exemplars eixits d'impremta a la madrina, Irene Lerma Albella; la madrina infantil, Lourdes Mª Climent Moreno i el president infantil, Álvaro Voltes Usó.

En aquesta edició, el llibret del Sequiol ha apostat per una temàtica molt especial i l'obra s'ha convertit en un homenatge a les publicacions magdaleneres que venen anunciant la festa i escorcollant en la cultura local des de fa molts anys. Publicacions com ara 'Festividades', 'Castelló Festa Plena', 'Castelloneries' o fins i tot anteriors a la implantació de l'estructura actual de les festes l'any 1945 són l'eix d'articles fets per un grup de col·laboradors habituals del Sequiol. En l'acte de presentació, alguns d'ells, com José Prades o Juan José Trilles van rebre els seus exemplars del llibret de mans de les madrines i el president infantil del Sequiol. En representació del Barclays Bank, que col·laborarà en la programació magdalanera de la gaiata, hi va rebre també el seu exemplar Juan José Serrano.

L'autor de la portada de la publicació és Juan Carlos Francisco. La impressió ha estat a càrrec un any més de Color Imprés i les fotografies del llibret són de Vanessa Garcia, habitual col·laboradora de la Gaiata 15.
 

Volver a Magdalena 2010 Volver a historia Ir a la página principal