Magdalena 2010

Imposició de bandes

IRENE LERMA ALBELLA - MADRINA

LAURA DIAZ MARTINEZ - DAMA DE LA CIUTAT

A l'interior de l'Ajuntament esperant a desfilar.

Cap madrina infantil es va perdre la imposició de bandes infantils.

Pascual Lerma,  Lauren Climent i Vicente Voltes, pares dels nostres representants, amb Agustín Mon perfèctament uniformats.

Les protagonistes de la nit repeteixen el posat a les escalinates de l'Ajuntament

Plou a bots i barrals, es suspen la desfilada fins al teatre i es fa necessària la intervenció dels cotxes per arribar-hi, però que no decaigue la festa.

Irene Lerma Albella rebent la banda de Madrina

Laura Díaz Martínez rebent la banda i el pergamí de Dama de la Ciutat

Escenari al complet de les representants de la dona castellonera per a la Magdalena 2010.

Irene, Lourdes Mª, Alvaro i Elisabeth a la sortida del Teatre Principal de Castelló

Irene acompanyada de Quique Carceller, Adrian Nebot i Carlos Mon. Estos sequiolers van tindre un paper molt destacar en la imposició de bandes, ja que es van encarregar d'ajudar a les castelloneres en les escales del Teatre i exerciren de portadors de bandes, rams de flors i pergamins.

Rotllo i canya dels nostres representants

Diversos moments del ball de després de sopar

 

Dissabte 12 de setembre de 2009 va tindre lloc l'inici de les festes de la Magdalena 2010 amb l'acte de la imposició de bandes a la reina de Castelló i la seva Cort d'Honor. El protagonisme del Sequiol va recaure en Irene Lerma Albella com a Madrina i en Laura Díaz Martínez com a Dama de la Ciutat (un altra notad'atenció a Canal 9, que en els ròtuls de les madrines ficaven "Gaita" en comptes de "Gaiata"). L'amenaça de pluja es va complir amb la mala sort de coincidir amb la desfilada des de l'Ajuntament fins al Teatre, fent que es tingueren que movilitzar els vehicles per poder arribar. Ja dins del teatre l'acte va discòrrer amb gran solemnitat, i les Madrines, Dames de la Ciutat i la Reina van poder gaudir del seu moment. Una nit inolvidable per a Irene i Laura com per a la resta dels Sequiolers que les van acompanyar en un dia tan especial. Enorabona i a gaudir del maravillós any que vos espera.

 

Tornar a Magdalena 2010 Tornar a història Anar a la pàgina principal