Magdalena 2010

Nomenament dels nostres màxims representants

Madrina Irene Lerma Albella

Madrina Infantil Lourdes Mª Climent Moreno

President Infantil Alvaro Voltes Usó

Irene, Lourdes Mª i Álvaro amb els pergamins que els acrediten com a màxims representants del Sequiol per a la Magdalena 2010.

Les dames i acompanyants en una foto de família al terme del nomenament.

La comissió infantil tampoc es va perdre el nomenament.

La presidenta Elisabeth amb els càrrecs 2010 Irene, Lourdes Mª i Álvaro i els càrrecs 2009 Laura, Anna i Nacho.

Irene, Lourdes Mª i Álvaro acompanyats d'Elisabeth i les seues respectives famílies.

Imatges del refrigeri servit per la A.C.Gaiata 15 Sequiol per a l'ocasió.

Els peques disfrutant del castell unflable.

Primer "rotllo i canya" de la Magdalena 2010.

Diversos moments del ball que va haver-hi després de l'acte, per a seguir amb la celebració.

 

 

El 5 de setembre va tindre lloc el nomenament d'Irene Lerma Albella com a Madrina, Lourdes Mª Climent Moreno com a Madrina Infantil i Álvaro Voltes Usó com a President Infantil, convertint-se així en els màxims representants de la A.C.Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena 2010, un acte en què van estar acompanyats per les dames i acompanyants infantils i majors, i la resta de la nombrosa comissió del Sequiol.


L'acte, conduït per Ximo Górriz, es va desenrotllar en la nostra seu social, un magnífic cau dotat de tot el que és necessari perquè este tipus d'esdeveniments tinguen l'elegància i distinció que els nostres representants mereixen. El decorat de l'escenari comptava amb l'escut de Castelló en la seua part central, dos magnífiques peces de la gaiata de 2009 amb els fanals encesos flanquejaven l'escenari, decoració floral i unes precioses teles en verd i or distintives de la nostra terra va ser el marc perfecte per a proclamar als nous representants sequioleros.


La nostra presidenta Elisabeth Breva Almerich va ser l'encarregada d'imposar les insígnies i fer entrega dels pergamins acreditatius dels seus càrrecs a Irene, Lourdes Mª i Alvaro. A càrrec dels presidents Álvaro i Elisabeth va recaure la responsabilitat d'imposar la insígnia del Sequiol als nous membres i les insígnies de plata del Sequiol als membres -tant de la comissió infantil com la comissió major- que pertanyen ja tres anys a esta associació, com a agraïment pel suport i el temps dedicat.


Este acte també va ser la despedida de Laura, Anna i Nacho, els nostres representants de la Magdalena 2009. Un discurs molt emotiu a càrrec de la nostra presidenta Elisabeth, els va recordar les experiències viscudes al llarg de la passada edició magdalenera.


Un magnífic àgape, un castell unflable i un animat ball van posar el punt final a este esperat acte per part de la comissió i un punt i seguit l'any que hui comencem.


Enhorabona a Irene, Lourdes Mª i Álvaro, ja sou nostres màxims representants per a la Magdalena 2010, des d'ací esperem que disfruteu en tot moment l'any carregat de fortes emocions que vos espera.

 

Tornar a Magdalena 2010 Tornar a història Anar a la pàgina principal