Sequiolers que acudirem a vore l'entretingut partit

Salutacións amb l'equip rival, la gaiata 18 Crèmor, després del partit

Resultado: 3 - Gaiata 15  - Gaiata 18 - 4

Classificació general abans d'aquesta jornada

CRÒNICA DEL PARTIT

Partit disputat la vesprada del dissabte 30 de maig entre Crèmor i Sequiol que va alçar gran expectació. El partit va ser intens i una mica ennuvolat per la rivalitat gaiatera, però encara i així el partit va començar amb respecte per part dels dos equips. Després de llevar-se del damunt els nervis inicials, Sequiol es va avançar en el marcador gràcies a Cristian, gol que va sorprende a Crèmor, i aprofitant una bona jugada vam aconseguir el 2-0. Proper el moment de descans, Crèmor va reduïr diferències al transformar un doble penalty en 2-1. El començament de la segona part va donar peu a un Sequiol una mica desorientat en el camp, i això ho va aprofitar Crèmor per ficar-se en el 2-3, punt on Sequiol va fer contraatac per a empatar a 3 el partit. Després de diverses jugades per optar a un quart gol per part dels dos equips, va ser Crèmor qui aconseguí l'últim i definitiu gol que els donà una victoria trepidant a un partit molt disputat. Les grades també acolliren un bon nombre de seguidors dels dos equips que eixa vesprada van fer futbol.