Magdalena 2009

Diumenge - Magdalena Vítol

¡Concurs de paelles!

 

¡Entrega dels diferents premis dels concursos organitzats durant la setmana (paelles, dibuixa la teva gaiata, guinyot, partxís, playstation i futbolí)!

Entrega premis concurs Futbolí patrocinat por Higinio Mateu.

Entrega premis concurs Partxis patrocinat por Higinio Mateu.

Entrega premis concurs Paellas

 

¡MAGDALENA VITOL!



La Magdalena 2009 ha arribat a la seva fi, i amb el Vítol arriba el moment de fer balanç. En primer lloc destacarem elcanvi d'ubicació de l'escenari on han tingut lloc les acuacions, disponsant-les al costat de les gaiates, en la intersecció entre els carrers Sequiol i Mestre Breton, on aconseguim poder situar taules en dos carrers, un ample escenari, una barra estratègicament situada i un gran espai per al ball, el que ha suposat, sense dubtes, un gran encert. 

Respecte al desenvolupament de la Magdalena, aquesta ha sigut fantàstica. El temps climatològic ens ha acompanyat durant tota la setmana, i això ha propiciat que qualsevol acte organitzat per l'A.C. Gaiata 15 Sequiol haja tingut una masiva afluèncua de públic, la introducció dels vales de degustacions ha sigut acollida amb gran estusiasme pels socis, les actuacions programades s'han desenvolupat amb absoluta normalitat i han estat a l'altura que s'esperava de cadascuna d'elles.

Hem pogut gaudir de la companyía de grans amics que s'han arrimat al nostre sector durant aquesta Magdalena i que han sigut acollits amb estima per tots els sequioleros.

Pero sobre tot, els grans triomfs obtinguts en els concursos convocats en aquesta edició magdalenera: millor llibret per segon any consecutiu, tercer premi en l'ús del valencià, primer premi de iluminació de gaiata de Canal 9 RTVV, segon premi de gaiata infantil i segon premi en la gaiata monumental. Amb el llibret  per a la Magdalena 2010 arribarà el moment de fer millors i més profundes reflexions d'aquesta edició Magdalenera, i desde la web només ens queda afegir... gràcies a tots els que heu contribuit a que l'A.C. Gaiata 15 Sequiol torne a brillar un any més.

Magdalena 2009   VÍTOL!

 

Tornar a Magdalena 2009 Tornar a història Anar a la pàgina principal