Magdalena 2009

Homenatge comissions

D'esquerra a dreta les nostres dames Araceli Moliner, Andrea Tortosa, Mª Lidón Carretero, Maria Isierte, Irene Lerma, Carmela Molina, Jennifer Carratalà, Andrea Estrada i Aroha Espejo.

D'esquerra a dreta els nostres acompanyants: Adrian Ortiz, Adrian Nebot, Carlos Mon, David M. Carretero, Enrique Carceller, Carlos Màs, Francisco Andreu, Tomi Cebrian i Joaquín Moliner.

Maria Mulet, Regina de les Festes per a la Magdalena 2009,  pronunciant el seu emotiu discurs dedicat a les comissions dels dèneu sectors de Castelló de la Plana.

Les nou dames de la nostra comissió abans de baixar de l'escenari.

Les dames i acompanyants en l'assaig previ a l'homenatge.

 

Relació de les dames i acompanyants infantils, en groc els menors de dos anys que no han participat en l'homenatge, en blau dos xiquetsque no van poder acudir, la resta, junt a la nostra Madrina Infantil i el President Infantil han gaudit d'una esplèndida vesprada en la que han rebut moltes mostres d'afecte durant tot el recorregut i al recinte de la Pérgola.

Part de la nostra comissió infantil abans de sortir, perque encara no havien arribat tots.

Serie de fotografíes de la la desfilada dels xikets sequiolers, començant pel portaestandart Roberto seguit dels més petits que sortiren a l'acte (els menors de dos anys no van participar en este dia); en la imatgen Mar Sanahuja, Xavi Queral, Alba Ribes i Leyre Górriz, vigilades per Araceli Moliner i Rosana del Pino.

Seguint amb la serie d'imatges,  María Collados, Fran Benedito, Beatriz Also, Carla Bonet, Carolina Navarro, Claudia Llopis.

En aquesta fotografia Elena Puig, Raul Pegueroles, María Voltes, Nicolás Rodríguez, Laura Turch, Sergi Martí.

Sofía Amaya, Marina Amaya, Andrea Vilarroig, Adriana Llopis, Carla Escrig, Anna Escura.

Carolina Aicart, Marta Benedito, Maya Aguilera, Adrian Doumere, Cristina Puig, Luis Rivas.

La Madrina d'Honor Lourdes Mª Climent acompanyada per Àlvaro Voltes i la Madrina Infantil Anna Turch  acompanyada pel President Infantil Nacho Carceller tancaven una nombrosa comissió.

La Regina Infantil Berta Blasco fent el seu discurs als xikets dels sectors gaiaters.

Els acompanyants infantils de totes les gaiates tampoc van perdre detall del discurs.

 

Tornar a Magdalena 2009 Tornar a història Anar a la pàgina principal