Magdalena 2009

Reina infantil de Viver

ANNA TURCH BENEDITO

REINA INFANTIL DE VIVER ESTIU 2008

Anna acompanyada pels seus pares Nino i Mª Carmen esperant la comitiva.

Laura exultant per la designació de la seua germana com a reina infantil de Viver

Anna preparada per a accedir a l'escenari.

El magnífic escenari presidit per les ja reines 2008. I encara que Anna va ser la protagonista infantil del día no podem oblidar-nos dels sequiolos que formen part de la seua cort d'honor: les dametes Laura Turh Benedito, Marta Benedito Tarazona i l'acompanyant infantil Francisco Benedito Tarazona.

Ofrena de la A.C.Gaiata 15 Sequiol a les Reines de Viver

Primer ball d'Anna ja convertida en reina dels xiquets de Viver.

La nostra madrina infantil per a la Magdalena de 2009 Anna Turch Benedito ha sigut nomenada Reina Infantil de Viver 2008. Per això, una àmplia delegació de sequiolos vam posar rumb a Viver la vesprada del 2 d'agost per a acompanyar Anna i la seua família en tan grat moment. Després de sopar ens vam dirigir a la vivenda familiar a esperar que la comitiva acudira a arreplegar a Anna i posteriorment acudir a la Plaça Major del Palancia on tindria lloc l'exaltació de les reines.

Després de la imposició de bandes va arribar el torn de les ofrenes, efectuada en nom de la A.C.Gaiata 15 Sequiol per Elisabeth, Ainhoa i Roberto, consistents en sengles rams de flors de peluix a cada una de les reines i una preciosa vidriera amb el símbol del Sequiol pertanyent a la gaiata infantil de 2008 de la que Anna va ser madrina d'honor. També els integrants de la nostra secció de dolçaina i tabal presents en Viver van fer una ofrena musical molt aplaudida pels espectadors.

Al finalitzar l'acte protocol·lari vam anar al pati de les escoles on va tindre lloc el ball a càrrec de l'orquestra Pedro Picasso, d'on vam partir passades les 4 de la matinada cap a Castelló.

Volem agrair a la família Turch-Benedito totes les atencions que ens van dispensar i al conductor de l'autobús la comprensió que va demostrar pel retard en la nostra partida, però... és que ho estàvem passant tan bé!.

Tornar a Magdalena 2009 Tornar a història Anar a la pàgina principal