Magdalena 2008

Festes San Cristòfol

Festes de San Cristòfol. Punt i final a la Magdalena 2008.

Laia i Roberto durant la seua actuació

Laia i Roberto els nostres "Grease"

Ainhoa durant la seua actuació

Carlos, Joaquín i Adrián van formar part de les coreografies.

Laia, Ainhoa, Roberto, Joaquín, Carlos i Adrián, els nervis de l'actuació ja havien passat.

L'ànec i el meló d'Alger es resistien, Cristina i Elena van pujar a arreplegar els premis del sorteig, en la imatge amb Andrea i Laia reines, Jesús i Andres presidents de Junta i Gestora i Pascual president de la Gaiata 14 fent el gest de....................... millor li preguntem i que ens ho conte.

Els jóvens tampoc es van perdre les actuacions dels seus amics.

Paquito "el chocolatero"

Ja tardava a eixir la vena "go-go"

Desmuntant "la paraeta"

Les festes en honor del co-patró de Castelló Sant Cristòfol marquen el final de l'exercici Magdalener en curs. Així, doncs, després de les celebracions eucarístiques de la vesprada, arriben les lúdiques de la nit en la Pèrgola. Un sopar de pa i porta, actuacions de playback dels càrrecs de 2008 i comissions de sector i orquestra fins ben entrada la nit van ser el colofó perfecte a la Magdalena 2008.


Amb ella tanquem un any intens, ple d'anècdotes i grans resultats, tant en premis com en amics que s'han unit a la gran família Sequiolera.


La setmana que ve donarà començament la Magdalena 2009 amb l'elecció el dijous 17 de les madrines i president infantil de la A.C.Gaiata 15 Sequiol i divendres 25 l'elecció de Reines i Dames de la Ciutat.
 

Tornar a Magdalena 2008 Tornar a història Anar a la pàgina principal