Magdalena 2008

Elecció presidenta

Dissabte passat 14 de juny va tindre lloc l'elecció de presidenta de la A.C.Gaiata 15 Sequiol per a les Magdalenes 2009 i 2010. Elisabeth Breva Almerich ha decidit seguir al capdavant del nostre col·lectiu i sent l'única candidatura ha sigut votada per unanimitat de tots els congregats.
Esta nova etapa és la continuació de la seua segona etapa com a presidenta que va començar la magdalena de 2006 amb motiu del 25 aniversari de la nostra fundació com a col·lectiu fester i, com no podia ser d'una altra manera, havia de presidir Elisabeth, la qual va ser una de les impulsores del naixement de la nostra gaiata en setembre de 1981 i acceptant el càrrec de presidenta es va fer amb l'honor de ser la primera dona presidenta d'una gaiata.

Amb esta renovació de mandat, seran 9 els anys que esta Elisabeth haurà presidit la A.C.Gaiata 15 Sequiol dels 29 que tindrà d'història la A.C.Gaiata 15 Sequiol.
Els sequiolos volem agrair a esta gran dona la seua plena dedicació al nostre col·lectiu i des d'ací li reiterem el nostre suport incondicional i la nostra disposició que s'ha de seguir engrandint la història del Sequiol.

 

Previ a l'elecció de presidenta per a les Magdalenes 2009 i 2010 va tindre lloc la presentació dels comptes de la Magdalena 2008 quedant aprovades per unanimitat.

En la imatge superior un moment de l'assemblea general que va estar presidida per Jesús López, president de la Junta de Festes, Andrés Bort i Juan José Sánchez per part de la Gestora de Gaiatas, Tico Queral com l'associat de major edat, Joaquín Moliner com a membre de menor edat, Salomé Albella com a secretària i Elisabeth Breva com a presidenta en funcions.

Tornar a Magdalena 2008 Tornar a història Anar a la pàgina principal