Magdalena 2008

Concentració colectius festers

Preparatius previs de la cocció de les paelles

La Reina Laia amb Elisabeth rebent un xicotet record de la Magdalena 2008

 Els nostres cuiners Moisés i Agustín de blanc immaculat abans de posar-se a la "feina"

 L'andana central del passeig Ribalta es va convertir en lloc improvisat per a tot tipus de desfilades amenitzades per la música de les dolçaines i els tabals

 Moisés amb la seua paella quasi acabada.

Agustín observant la seua paella.

Presentant la nostra paella confeccionada per Agustín al concurs de paelles

 3er premi del concurs de paelles, resultat inesperat donada la quantitat de paelles presentades al concurs, encara que també hem de dir que tant la paella d'Agustín com la de Moisés estaven francament bonísimessssssssssssssss.

 Distintes imatges d'una llarguíssima taula de sequiolos que no van voler perdre's un magnífic dia de convivència festera

 Després de l'aplaçament per les inclemències meteorològiques de la reunió que es debíe haver de realitzar el dia 31 de maig, el 7 de juny va començar solejat i amb bon temps, pel que es va poder dur a terme la "CONCENTRACIÓ DE COLECTIUS FESTERS 2008" en el parc Ribalta, en el que enguany es commemorava el XV aniversari de la fundació de la Federació de Colles i Gestora de Gaiates. Darrere d'arreplegar els ingredients per a les paelles, nostres cuiners es van posar mà a l'obra, mentres els ajudants ens dedicàvem a la preparació dels condiments i a exercir de "aiguaders" des de la caseta d'Amstel. Mentres transcorria la cocció de les distintes paelles, la Colla Xarançaina va posar la nota de música efectuant diversos passes per l'andana central. Els nostres xics no van tardar a desenfundar les dolçaines que ja no van guardar en tot el dia, el que va convertir la rotonda de la Pèrgola en tota una festa tot el dia. Va arribar el moment de presentar les nostres paelles al jurat, triant la d'Agustín per a optar al concurs, emportanmos un gran TERCER PREMI, afegint més alegria si és possible al gran dia que s'estava vivint. Darrere d'una llarga sobretaula vam arreplegar les taules i vam donar per conclosa la "Concentració de colectius festers 2008". L'any que ve més.

Volem agrair a la Federació de Colles i Gestora de Gaiates l'organització de l'esdeveniment, així com a les distintes empreses col.laboradores que van fer possible esta concentració.
 

Tornar a Magdalena 2008 Tornar a història Anar a la pàgina principal