Magdalena 2008

Sant Joan 2008 - Alacant

Foguera Plaça Pio XII

...  

El passat mes d'abril, una expedició de Sequioleros amb les nostres padrines Ainhoa i Laia al front vam acudir a Alacant per a acompanyar els nostres germans d'Alacant de la Foguera Plaça Pio XII al nomenament de les seues belleses per a les pròximes festes de Sant Joan 2008.


Les belleses Srta. Natalia Melendez Bladers i la Xiqueta Elena Ortega Salas van rebre les bandes de Gaiateras d'honor de mans de les nostres Madrines, així mateix es va obsequiar amb sengles detalls a la presidenta infantil Triana Bladers Martínez i al president Jorge González Berna.


Després de l'acte protocol·lari ens vam traslladar a un restaurant pròxim on va tindre lloc el sopar de gala i festa posterior.
 

La bellesa de 2007 de la Foguera Plaza Pio XII Srta. Beatriz Cutillas Ruiz ha sigut elegida Dama d'Honor 2008

Es per a la família Sequiolera un orgull i satisfacció poder felicitar-vos per l'elecció de la Srta. Beatriz Cutillas Ruiz com a Dama d'Honor 2008 de la Srta. Inés Quesada García Bellesa del Foc 2008, estem segurs que esta elecció contribuirà a fer més especials les pròximes festes de Sant Joan.

Vos preguem transmeteu la nostra més sincera enhorabona a tota la comissió de la Foguera Plaça Pio XII, a la família Cutillas-Ruiz i en especial a Beatriz.

Un fort abraç dels vostres germans de Castelló.

 

Tornar a Magdalena 2008 Tornar a història Anar a la pàgina principal