Magdalena 2008

Imposició de bandes

LAIA COLLADOS MARZÁ MADRINA INFANTIL

ROBERTO BELENGUER MERCÉ PRESIDENT INFANTIL

El nostre president infantil Roberto Belenguer Mercé, quart per l'esquerra, va demostrar el seu saber estar i el seu gran aplom. Enhorabona Roberto.

La nostra madrina infantil Laia Collados Marzá, tercera per la dreta fila central, molt emocionada en l'acte que marque el seu inici com a madrina infantil del Sequiol.

Laia y Roberto, protagonistes del divendres junt a Ainhoa i Elisabeth.

La vesprada del 7 de setembre fou el dia escollit per a l'imposició de bandes de la Reina Infantil i la seva cort d'honor per la Magdalena 2008. L'acte va començar en l'ajuntament de Castelló on la Gestora de Gaiates va fer entrega als presidents infantils de la insígnia d'or de la Gestora. Posteriorment, la comitiva formada per madrines i presidents de gaiates, dames de la ciutat i reina va partir de l'ajuntament en direcció al teatre principal. Una vegada allí els presidents infantils foren cridats a l'escenari on l'alcalde de Castelló, Alberto Fabra les va fer entrega del "Pregó Infantil". Els xiquets abandonaren l'escenari arropats per un càlid aplaudiment amb el que els asistents a l'acte van voler recompensar no només la labor d'aquestos xiquets, sino a la Junta de Festes per aquestes iniciatives en pos de donar major relevància a aquesta figura fundamental en les nostres festes.

A continuació va tindre lloc la imposició de bandes, en la que, i seguint l'ordre protocolari, li va ser imposada la banda a la Reina infantil, seguida de les Dames de la Ciutat Infantils. Posteriorment se'ls va imposar la banda a les Madrines Infantils, entre les que estava la nostra madrina infantil Laia. Tras els discursos de Jesús López i Alberto Fabra, les xiquetes abandonaren l'escenari i ens vam disposar a anar a tomar un refrigeri.

AINHOA OROZCO PEREZ MADRINA

Ainhoa Orozco Pérez, tercera por la dreta fila central, va rebre la seva banda que l'acredita com madrina i cort d'honor de Laia Bacas, la Reina de les festes.

La vesprada del 8 de setembre va tindre lloc la imposició de bandes a la Reina i la seva cort d'honor per a la Magdalena 2008. A l'escenari del Teatre Principal foren accedint les madrines de gaiates, dames de la ciutat i reina. A continuació va tindre lloc la imposició de bandes, en la que, i seguint l'ordre protocolari, li va ser imposada la banda a la Reina, seguida de les Dames de la Ciutat. Posteriorment se'ls va imposar la banda a les Madrines, sent la número 15, la xiqueta bonica, la nostra madrina sequiolera Ainhoa. Tras els discursos de Jesús López i Alberto Fabra, es va donar per finalitzada la imposició una vegada descendiren de l'escenari i en comitiva partiren cap a la Pérgola on va tindre lloc el sopar de gala. Degut als tubs que van ficar per a refrigerar l'ambient va ser imposible sopar en el "palco", però això no va fer que Sequiol es perguera el primer Rotllo i Canya de la Magdalena 2008.

Els joves, ja entrada la nit, encara tenien forces per a continuar ballant, inclosa Ainhoa a qui no van deixar parar ni un minut,  entrada la noche, aún tenía fuerzas para seguir bailando, incluida Ainhoa a la que no dejaron parar un minuto i l'única concessió de la nit per a seguir la festa va ser algun canvi de calçat. Ja hi havia moltes ganes de "Pérgola" per part dels sequioleros.

I si la joventut no va parar en tota la nit, donem fe que les dones del sequiol tampoc es van quedar arrere. Es va ballar tot el que van posar, inclòs el "Paquito Xocolater" amb una de nosaltres exercint de capitana mora. Una nit que va ser el preludi de moltes que ens queden per disfrutar de la Magdalena 2008 acabada d'estrenar.

Tornar a Magdalena 2008 Tornar a història Anar a la pàgina principal