Magdalena 2007

Activitats estiuenques de l'Escola  de Dolçaina i Tabal.

Aquest estiu, la nosa escola de dolçaina i tabal està sent requerida per a participar en diferents events festius que anirem agrupant en aquesta secció.

DESFILADA INTERNACIONAL FESTES SAN JOAN EN ALACANT.

La nostra escola de dolçaina i tabal va ser l'encarregada d'acompanyar a la representació de Castelló en la desfilada internacional celebrada en les Festes de San Joan a Alacant. La primera actuació de la nostra escola fora de la província no va defraudar, i a pesar del cansament d'anar i tornar el mateix dia tota l'expedició va tornar encantada de l'experiència.

CLOENDA DE DOLÇAINA I TABAL EN LA POBLA TORNESA

El dia 16 de juny, la nostra escola va acudir a la Clausura d'Escoles de Tabal i Dolçaina que se celebra en la Pobla Tornesa de Castelló. La nostra escola va participar en el cercavila i a continuació es van traslladar al centre social on van interpretar diverses peces en solitari i altres amb la resta de participants. Posteriorment, el poble va oferir als participants i acompanyants una magnífica berenar.

FESTES A TORRE ENDOMENECH

El dia 4 d'agost, la nostra escola va acudir junt amb Xarançaina a la reunió d'escoles de dolçaina i tabal que se celebra en el marc de les festes patronals de Torre Endomenech. Allí vam participar en un cercavila per diversos carrers del poble, per a acabar en la plaça de l'ajuntament, on, en les escalinates de l'església convertides en improvisat escenari va tindre lloc l'actuació per grups i tots junts com ve sent habitual en este tipus de trobades. A continuació ens dirigim en pla "xaranga" fins a la sala multiusos on ens va ser oferida una magnífica berenar.

 

 

Tornar a Magdalena 2007 Tornar a història Anar a la pàgina principal