Magdalena 2007

Clausura activitats culturals

El dissabte 28 de juliol vam celebrar el nostre fi d'exercici de la magdalena 2007 amb la clausura de les diferents activitats culturals desenvolupades per la nostra associació.
Elisabeth, durant el discurs, va elogiar el treball d'una comissió bolcada no sols en les activitats pròpies d'una gaiata, sinó a donar contingut verdaderament cultural a la nostra associació, així va repassar les distintes activitats de la nostra associació, el betlem gaiatero, la nostra web, el concurs de maquetes Isidoro Andrés, el concurs de maquetes Ciutat de Castelló amb la col·laboració de la Fundació Ruralcaixa, l'escola de tabal i dolçaina, el teatre valencià, el futbol sala i el playback són les activitats que han destacat en este exercici magdalener.
Per a la magdalena de 2008 continuarem amb elles, així com la incorporació de noves activitats que en el seu moment s'anunciaran i que esperem tinguen tan gran acollida entre els nostres associats com les dutes a terme fins ara.
Després de l'entrega d'uns records als integrants de les distintes activitats, va tindre lloc un refrigeri i un animat ball amb què vam tancar este exercici magdalener. El següent acte ja correspondrà a la Magdalena 2008 i serà el nomenament el pròxim 1 de setembre dels nostres nous càrrecs:
 

Madrina: Ainhoa Orozco Pérez

Madrina Infantil: Laia Collados Marzá

President Infantil: Roberto Belenguer Mercé

Presidenta: Elisabeth Breva Almerich

Distints integrants de les activitats culturals.

Tornar a Magdalena 2007 Tornar a història Anar a la pàgina principal