Magdalena 2007

Sant Cristòfol

El dissabte 14 de juliol va tindre lloc en el Recinte de la "Pèrgola" el sopar de clausura de l'exercici magdalener 2007. Un gran ambient festiu, unes magnífiques actuacions de dames de la ciutat infantils, madrines, madrines infantils, presidents infantils, presidents i membres de gaiates, la copresentació de la nostra sequiolera María López, així com la gran idea de condicionar l'aire de la Pèrgola amb uns refrigeradors llogats per a l'ocasió van fer del dissabte una nit màgica.


Amb ella despedim a la Magdalena 2007 amb un gran balanç per a la nostra associació, primer premi de gaiata monumental, segon premi en il·luminació, primer premi de valencià, la IV edició del concurs de Maquetes Escolars Ciutat de Castelló patrocinat per Ruralcaixa amb un gran èxit de convocatòria, la gran repercussió social de les nostres activitats culturals i sobretot, les ganes dels sequiolos de disfrutar i treballar de i per a la festa han fet del 2007 una Magdalena inoblidable. A això han contribuït Marta, Ainhoa i Jorge, els nostres màxims representants, que han disfrutat com mai de la seua Magdalena i ens han fet disfrutar-la amb ells. Els sequiolos, liderats per eixa gran dona que és Elisabeth, vos volem donar les gràcies per haver-nos dedicat aquest any. Una forta abraçada.


I arriba el moment de donar la benvinguda als que estan cridats a ser els màxims representants de la A.C. Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena 2008:


Madrina: Ainhoa Orozco Pérez
Madrina Infantil: Laia Collados Marzá
President Infantil: Roberto Belenguer Mercé
Presidenta: Elisabeth Breva Almerich
 

El pròxim 1 de setembre tindrà lloc el nomenament dels nous càrrecs, i el 12 de gener la presentació oficial de la gaiata en el recinte de la "Pèrgola", la Magdalena molt primerenca, del 23 de febrer al 2 de març.
 

Jorge, en primer pla, durant la seua actuació.

Marta, de groc, ballant una cançó del grup Pussycat dolls.

Angel, dret i Carlos, gitat i en primer pla, no dubtaren a actuar en l'esdeveniment.

Moments de la festa posterior a les actuacions

Els adolescents gaudint de la música de l'orquestra.

Maria, al centre, durant la gala. (imatge cedida per )

Adrián celebrant el seu aniversari (imagte cedida per )

Tornar a Magdalena 2007 Tornar a història Anar a la pàgina principal