Magdalena 2007

IV Concurs escolar Maquetes Gaiates Ciutat de Castelló

IV Concurs escolar Maquetes Gaiates Ciutat de Castelló
Patrocinat per Ruralcaixa amb la colaboració de la A.C. Gaiata 15 Sequiol

Alba Belaire guanya el IV concurs de maquetes.

Alba Belaire, alumna del col·legi Isidoro Andrés, ha obtingut el premi absolut de la quarta edició del Concurs de Maquetes de Gaiates “Ciutat de Castelló”, organitzat per la Gaiata 15 Sequiol i patrocinat per la Fundació Ruralcaixa. El concurs ha comptat amb la participació de més de 500 maquetes que seran exposades dissabte 3 de març en la Plaça Santa Clara de la ciutat.
Dijous que ve, 8 de març, a les 18 hores se celebrarà l'entrega de premis del concurs en el saló d'actes de Ruralcaixa a Castelló. Durant l'acte, es farà entrega d'un ordinador al guanyador del certamen i d'altres regals, entre ells mp4 i mp3, als premiats en les distintes categories.

El principal objectiu d'este concurs és impulsar, entre els més jóvens, el coneixement dels requisits, significats i condicions que ha de reunir el monument que representa les festes fundacionals de Castelló.

La maqueta guanyadora del certamen serà reproduïda “a escala” per acreditats artistes gaiaters de Castelló. Esta maqueta serà exposada en l'Oficina Principal de Ruralcaixa a Castelló durant les Festes de l'any 2008, passant posteriorment a formar part del Patrimoni de la pròpia Fundació.

El jurat, que es va reunir anit per a decidir la resolució, ha estat compost per l'alcalde de Castelló, Alberto Fabra, el president del Patronat de Festes, Jesús López, el premiat amb la Medalla d'Or de les Festes de la Magdalena, Carlos Murria, el Diputat de Cultura, Miguel Angel Mulet, el redactor del periòdic Mediterrani, Vicente Cornelles, la redactora d'El món, Lidón Barberá, la directora de TVCS, Sonia Miralles, els assessors: Víctor Orozco, Agustín Mon i Enrique Carceller, l'apoderat de Fundació Ruralcaixa, Ignacio Murria i els artistes gaiaters: José Luis Estanislao, Jaime Ortiz i José Vicente Monroig.

PREMIS

Primària 1r, 2n i 3r: Alba Belaire Marcilla del Col·legi Isidoro Andrés

Primària 4t,5é i 6é: Yasmin Hashin i Tamara Sánchez del Col·legi Isidoro Andrés

Secundària:Classe de 1r D del I.E.S. Penyagolosa.

Guanyador Absolut: Alba Belaire del Col·legi Isidoro Andrés.
 

Alba junt la seva maqueta

Maqueta guanyadora del IV concurs

Inauguració de la exposició a Santa Clara.

Disfrutant de les obres dels menuts artistes gaiaters.

Nostra escola de dolçaina i tabal amenitçant la exposició a Santa Clara.

 Anar al concurs de maquetes

Tornar a Magdalena 2007 Tornar a història Anar a la pàgina principal