Magdalena 2006

Magdalena Vítol

María i la seva cort no es van perdre el nostre dia dedicat als més majors.

Agrupació musical del Palancia C.E.A.M Segorbe i la soprano Manuela Trasobares

Intercanvi de regals en un dia molt especial i inolvidable per a tots nosaltres.

Concurs de paelles i entrega de premis a la vesprada.

Abans de sortir al desfile final.

Desfile final

Apagada de les gaiates.

L'últim dia de festes vam tindre l'honor de tindre a l'Agrupación Musical del Palancia - Ceam Segorbe, els quals en col.laboració amb la conselleria de benestar Social i la Soprano Manuela Trasobares, ens van oferir un concert extraordinari en conmemoració del XXV Aniversari de la nostra asociació. Tampoc va faltar la coral del Ceam de Constitució de Castelló.

També vam tindre el nostre ja típic concurs de paelles, amb una gran afluencia de socis disposats a passar-s'ho bé gracias al bon día que vam timdre. Per la vesprada vam efectuar l'entrega de premis dels nuestres concursos de guiñot, parxís, dibuixa la teva gaiata, paelles, etc i ja per la nit vam vore amb gran intensitat el Magdalena Vítol.

Sens dubte ha sigut una Magdalena especial, en la que ens ha acompanayt el temps(encara que no molt el primer dissabte), en la que hem obtingut importants premis, en la que la nostra aposta per l'espectacle Sequil en Foc de Xarxa Teatre va ser tot un èxit, la reaparició de La Fileta en el nostre sector, l'actuació dels "triunfitos" Janina i Jesús de Mauel, i més activitats i espectacles.

Per tot això volem donar les gràcies als que han colaborat amb nosaltres pr a fer posible una nova edició Magdalenera de la nostra gaiata, per això continuarem treballant per a engrandir la nostra volguda gaiata i les festes fundacionals de Castelló.

¡MAGDALENA!

Tornar a Magdalena 2006 Tornar a història Anar a la pàgina principal