Magdalena 2006

Presentació himne     (click per escoltar himne)  

En la fotografia superior la nostra escola de dolçaina i tabal.

La gaiata Sequiol va estrenar ahir el seu himne en el 25° aniversari

Alejandro García ha compost la música de la peça i Luis Viciano la lletra. La comissió del sector 15 se suma a què compten amb pasdobles festius. .

  • VICENTE CORNELLES (18/02/2006)
La gaiata del sector 15, Sequiol, va viure ahir un dels seus principals actes especials de commemoració del 25° aniversari de la seua fundació. La dinàmica comissió de l'avinguda d'Almassora i carrers adjacents va estrenar el seu himne oficial en un acte celebrat en el Centre Municipal de Cultura. Una peça musical composta per Alejandro García, fill de José García, autor compositor del Rotllo i Canya, i la lletra a càrrec de Luis Viciano.
D'esta manera, els membres de l'Escola de Tabal i Dol§aina de la comissió, amb la seua música, van ser els encarregats de rebre als invitats, en un esdeveniment que va comptar amb la presència del tinent alcalde del districte sud i antic membre de la gaiata, Juan José Pérez Macián. Posteriorment, va tindre lloc un concert a càrrec del grup La Fileta, en el que significava la seua reaparició en el panorama festiu castellonenc, i que va interpretar diverses composicions musicals.
Finalment, es va realitzar la presentació de l'himne com a tal, interpretat al piano per Alejandro García, autor de la música, a la guitarra, Toni Martí, i al contrabaix, Leopoldo Adanero, mentres Els Llauradors van ser els encarregats de cantar el mateix.
En esta presentació no va faltar la totalitat dels membres de Sequiol, amb la seua presidenta al cap, Elisabeth Breva. Els actes del 25° aniversari es prolongaran durant els pròxims mesos amb especial rellevància en la setmana gran magdalenera.
D'esta manera, Sequiol se suma a les comissions de sector que compten ja amb himne i que són, entre altres, Brancal de la Ciutat, Porta del Sol, Fadrell, Portal de l´Om, Espartera, El Grau, i Castalia. Uns himnes que van ser interpretats recentment en l'Auditori en un concert de caràcter popular a càrrec de la Unió Musical Castellonenca i Coral Vicent Ripollés.

(Font Mediterraneo 18 de febrer de 2006)

La Fileta en la seua reaparició.

Un altre moment de la festa.

Tornar a Magdalena 2006 Tornar a història Anar a la pàgina principal