Magdalena 2006

Nomenament Representants

Lorena, Beatriz i Alejandro

  

Madrina Lorena Castillo i Querol

Madrina Infantil Beatriz Belenguer i Mercé

President Infantil Alejandro Breva i Monte

El passat 17 de setembre va tindre lloc el nomenament oficial dels nostres màxims representants per a la Magdalena 2006.
 

Durant l'acte protocol·lari, presentat per Sara Díaz, se'ls va fer entrega de la insígnia de plata de la nostra associació i els pergamins acreditatius del seu nou càrrec.  

Durant la seua al·locució, Sara, va fer saber als nostres nous representants i a tots els congregats, el compromís de tota la comissió de la Gaiata 15 Sequiol per continuar amb el treball i la tenacitat per a intentar aconseguir els màxims guardons en la pròxima Magdalena 2006 i fer-los saber que estem segurs que seran uns magnífics representants Sequiolers. La seua trajectòria en la nostra Gaiata els avala.

Acompanyant Lorena, Beatriz i Alejandro estaven els nostres representants de la Magdalena 2005, Esther, Andrea i Cristian, emocionats pel relleu en els seus càrrecs, que no van dubtar a felicitar efusívamente als seus successors i desitjar-los un any inoblidable com ho ha sigut per a ells.

Nomenament de Lorena

Nomenament de Beatriz

Nomenament de Alejandro

Ara tan sols resta esperar el 7 i 8 de octubre, on Lorena i Beatriz rebran les seues bandes acreditatives de Madrines de la Gaiata 15 de mans de l'alcalde i María rebrá la seua banda de Reina.
Tornar a Magdalena 2006 Tornar a història Anar a la pàgina principal