Magdalena 2006

Presentació logotip 25 aniversari.

El passat 10 de setembre es va celebrar en la nostra seu social l'acte de presentació del logotip del 25 aniversari de la nostra associació.
A este primer acte que és punt de partida de tota una edició de la magdalena 2006 en la que el Sequiol complirà 25 edicions en el panorama fester de la ciutat, van assistir, entre altres, el Delegat del Consell a Castelló, Joaquín Borrás, el Regidor de Personal, Modernització, Règim Interior i Noves Tecnologies de l'ajuntament de Castelló Juan José Pérez, el president de la Gestora Andrés Bort, així com moltes persones que han format part en alguna ocasió de la comissió d'esta Gaiata al llarg de la seua història.

El logotip del XXV aniversari és obra de STUDIO 3 COMUNICACIÓ capitanejats per Vicente Traver. El seu objectiu: diferenciar esta edició 2006 en la que la família Sequiolera complirà les seues bodes de plata en l'ambet festiu.
Este primer pas és l'inici d'un any en què els "Sequiolos" tenim pensat realitzar més actes especials de celebració del 25 aniversari, tant durant la setmana de festes com la resta de l'any. Entre altres, una exposició retrospectiva, una publicació especial i diverses sorpreses que en el seu moment se n'aniran concretant.
Aquella idea d'un grup d'amics que va obtindre el permís de l'anterior Junta Central de Festejos de Castelló un 8 de setembre de 1981 és hui una de les més dinàmiques associacions culturals de la ciutat, que a més de participar activament en totes les representacions festives, disposant d'una escola de dolçaina i tabal, un taller de teatre valencià, un taller de ball tradicional i un taller de confecció de betlem en Nadal. A més, és hui per hui, l'única gaiata que participa conjuntament en les activitats esportives que organitza la Federació de Colles de Castelló, el Futbol Sala.
L'acte va finalitzar amb un vi d'honor i festa musical a càrrec del Trio Robí, amb el que majors i xiquets vam disfrutar al máxim.
 

Elisabeth Breva i Vicente Traver descobrint el logotip.

Nostre logotip per al 25 aniversari.

Tornar a Magdalena 2006 Tornar a història Anar a la pàgina principal