Magdalena 2006

María López López, Reina de les Festes 2006.

Que millor any, 2.006, any de celebració del XXV aniversari de la Gaiata 15 Sequiol, perquè el poble de Castelló gaudisca d'una Reina Gaiatera i Sequiolera.

Qui ens ho anava a dir, quan aquell estiu de 1.995, junt amb els seus pares, Jesús i Lola, una tímida i vergonyosa María entrava a formar part de què, ja per sempre, seria la seua família festera: Sequiol!

I és que raons no li falten a Maria per a ostentar el màxim escalafó fester.  A la seua innegable bellesa i simpatia hem d'afegir un espectacular currículum fester que intimida:

Va ser la Madrina Infantil dels xiquets del Sequiol en 1996 per a, un any més tard,  representar tots els xiquets de Castelló, com a Dama de la Ciutat Infantil junt amb la Reina Infantil Andrea Felip Martínez. Curiosament ara els papers s'han invertit, perquè serà Andrea, Dama de la Ciutat, qui acompanyarà a Maria en el seu regnat.

Aquella xiqueta, ja no tan tímida, es va convertir en una dinàmica i entusiasta jove que va seguir compromesa amb la seua comissió. Així, en 2002, va exercir el càrrec de Dama d'Honor a què va seguir el de Madrina d'Honor per a, en 2004, aconseguir el màxim honor com a Madrina del Sequiol.

L'any passat, Maria acompanyà Elena, Reina 2005, com a Dama de la Ciutat.

Deu anys després de la seua inclusió en el món de la festa a través de la Gaiata 15 Sequiol, curiosament de nou a l'estiu, Maria ha aconseguit la màxima aspiració que una dona castellonera, compromesa amb les seues festes fundacionals, pot imaginar: representar a la seua ciutat; ser la REINA DE LES FESTES.

Per a tots els Sequiolos, Maria, tu seràs una Reina molt especial, seràs un poc més la nostra. Proclamarem, orgullosos, que l'any del XXV Aniversari de la Gaiata 15 Sequiol,  la Reina de les Festes tenia un cor sequiolo i per les seues venes corria La Panderola.

Que ho gaudisques, que ho visques intensament com tu sempre has viscut i sentit les festes de la teua ciutat. Estem segurs que la teua bellesa, la teua simpatia i el teu permanent somriure captivaran, com ens has captivat tots els membres del Sequiol,  el cor de tots els que et vegen desfilar, majestuosa, lluint, amb orgull, la teua verda banda de Reina.

Per a tu, per a tots nosaltres, la Magdalena 2006 serà inoblidable.

MOLTES FELICITATS I ENHORABONA.

 

María junt amb el nostre detall floral

María sostenint una "reina".

María junt amb components de la A.C. Gaiata 15 Sequiol

María junt amb les Dames de la Ciutat 2006. Lorena López Capdevila,  Anna Cazorla Herrero, Aida Bernat Fábrega, María Beltrán Posilio,  Andrea Felip Martínez i Laia Bacas Casanova.

Tornar a Magdalena 2006 Tornar a història Anar a la pàgina principal