Magdalena 2005

Nomenament Representants

Esther, Andrea i Cristian

Madrina

Esther Hervás i García

Madrina Infantil

Andrea Esteban i Boví

President Infantil

Cristian Bonet i Vilarroig

 

El passat 27 d'agost va tindre lloc el nomenament oficial dels nostres màxims representants per a la Magdalena 2005.
Durant l'acte protocol·lari, presentat per Sara Díaz, se'ls va fer entrega de la insígnia de plata de la nostra associació i els pergamins acreditatius del seu nou càrrec.
 

Durant la seua al·locució, Sara, va fer saber als nostres nous representants i a tots els congregats, el compromís de tota la comissió de la Gaiata 15 Sequiol per continuar amb el treball i la tenacitat per a intentar aconseguir els màxims guardons en la pròxima Magdalena 2005 i fer-los saber que estem segurs que seran uns magnífics representants Sequiolers. La seua trajectòria en la nostra Gaiata els avala.

Acompanyant Esther, Andrea i Cristian estaven els nostres representants de la Magdalena 2004, María, Carmen i Victor, emocionats pel relleu en els seus càrrecs, que no van dubtar a felicitar efusívamente als seus successors i desitjar-los un any inoblidable com ho ha sigut per a ells.

 

Ara tan sols resta esperar el 10 i 11 de setembre, on María, Carmen, Esther i Andrea rebran les seues bandes acreditatives de Dames de la Ciutat i Madrines de la Gaiata 15 de mans de l'alcalde i el cap de setmana següent 18 de setembre nostra presentació oficial en la Pèrgola. Un mes especial sense cap dubte.
Tornar a Magdalena 2005 Tornar a història Anar a la pàgina principal