Magdalena 2005

Dames de la Ciutat

María i Carmen Dames de la Ciutat

María López i López, la nostra Madrina de la Magdalena 2004, ha sigut elegida Dama de la Ciutat per a la Magdalena 2005.

Carmen Sales i Navarro, la nostra Madrina Infantil de la Magdalena 2004, ha sigut elegida Dama de la Ciutat Infantil per a la Magdalena 2005.

El passat 30 de juliol va tindre lloc l'elecció de les Reines i Dames de la Ciutat per a les pròximes festes de la Magdalena 2005. Les nostres Madrines María i Carmen estan entre les elegides per als càrrecs de Dama de la Ciutat i Dama de la Ciutat Infantil respectivament. Després de la comunicació oficial de la Junta de Festes va arribar el moment de rebre les primeres felicitacions de tota l'A.C. Gaiata 15 Sequiol de mans del nostre president Vicente Javier Queral i García, així com d'amics i familiars. Una vesprada repleta d'emocions que dóna pas a un any inoblidable per a elles i per a tots els que compartim la immensa alegria per esta designació.
Enhorabona María i Carmen!

 

María rebent la comunicació oficial de la seua designació de mans de membres de la Junta de Festes.

Doble felicitació per a Carmen ja que a la seua designació com a Dama de la Ciutat Infantil s'unia la celebració del seu aniversari.  

Tornar a Magdalena 2005 Tornar a història Anar a la pàgina principal