Magdalena 2005

¿Canvi de dates de Magdalena?

Referèndum Constitució Europea

Ja ens les prometíem feliços pensant que fins d'ací a quatre anys no tornaríem a tindre problemes en la coincidència de dates entre les nostres festes fundacionals de Castelló de la Plana i les eleccions generals quan ens trobem amb un altre esdeveniment electoral no previst. Referèndum sobre la Constitució Europea per a finals de febrer del 2005 (en alguns periòdics ja parlen del 27 de febrer) i les dates a celebrar les nostres festes seran del 26 de febrer al 6 de març pel que tot apunta que coincidiran amb el primer cap de setmana de festes (tal com va ocórrer en la Magdalena del 2004) o a fi de setmana de les Galanies de les Reines (cap de setmana anterior).
Temps per vindre futur, però no caldrà perdre de vista la confirmació de la data del Referèndum sobre la Constitució Europea i treballar amb més temps de què es va disposar en la passada edició Magdalenera i desitjar que ens afecte el menys possible.
 

Tal com es va anunciar, el Referèndum tindrà lloc el 20 de febrer, dia en què estava prevista la Galania a la Reina Infantil, així que s'ha optat per avançar les Galanies al cap de setmana anterior i deixar el cap de setmana del Referèndum sense actes festers. Hem tingut sort per esta vegada, ara a pregar perquè no ploga. (Informació sobre la Constitució Europea)
 

¡Magdalena!

Tornar a Magdalena 2005 Tornar a història Anar a la pàgina principal