Magdalena 2004

Dissabte de Magdalena

Penúltim dia de Festes! I encara no ha parat de ploure..

Aniversari de Nacho Carceller (el nostre estendard de l'Escola de Tabal i Dolçaina, tabaleter i acompanyant infantil) i de Vicente Javier Queral i García (el nostre president).

Concurs de guinyot patrocinat per Mavicris. Moltes parelles inscrites. La resolució del mateix el diumenge.
 

A la vesprada.... Entrega premis VI Concurs maquetes gaiates convocat al Col·legi Isidoro Andrés!

A pesar del mal temps, pocs xiquets no van acudir a la seua cita amb nosaltres per arreplegar els seus trofeus i regals. Ja que gràcies als ens col·laboradors tots tenen regal pel seu esforç.

Els xiquets guanyadors en alguna de les categories convocades posen junt amb els seus diplomes. No estan tots els que són, però si són tots els que estan.
 

¡Entrega gaiaters d'honor!

En Carlos Murria i Arnau, medalla d'or de les festes i gaiater d'honor de la nostra associació.
 

Na Matilde Salvador i Segarra, filla predilecta de Castelló, dona de l'any i gaiatera d'honor de la nostra associació.

En Carlos Murria i Arnau, dirigint-nos unes emotives paraules.

Na Matilde Salvador i Segarra durant el seu discurs.

I de fi de festa..."Orquestra La Guagua"

Un moment de l'actuació amb Carla de "espontània"
 

Un altre moment de l'actuació.
 

Imatge de l'escenari muntat per l'Orquestra "La Guagua"

Foto de  família Orquestra "La Guagua" i la Gaiata 15.

AGRAÏMENTS MOLT ESPECIALS I SINCERS A:

 A En Carlos Marriment i Arnau i a Na Matilde Salvador i Segarra per acceptar ser els nostres Gaiaters d'Honor per a la Magdalena 2004 i honrar-nos amb la seua presència, a pesar del mal temps, per a arreplegar en persona aquesta distinció.


A les famílies López-López, Sales-Navarro i Salvador-Carne, Gaiaters d'Honor per l'any de dedicació a la nostra associació.


A la reina de festes de Vistabella per la seua presència, a Mª Pilar Segarra i Ebre per la seua dedicació a ensenyar-nos a ballar balls tradicionals, a Verónica Bachero i Valero i Alejandro Granell i Ripollés per la seua dedicació i el seu bon fer en l'escola de Tabal i Dolçaina que tanta admiració ha despertat durant la setmana de festes.


A María Eugenia Martín i Mendizabal, a Sandra Salvador i Delgado, a Studio 3 comunicació i a components electrònics M.Z. 


A Fernando, president de l'Associació de Veïns Constitució, per prestar-nos una vegada més el local de l'associació i poder dur a terme el sopar de gala i l'espectacle previstos.


A l'Orquestra La Guagua per estar al nostre costat la plujosa vesprada del dissabte i fer l'esforç de muntar part del seu grandiós escenari en el local de l'Associació de Veïns Constitució i fer de la nit del dissabte una nit màgica per a tots quan ja es donava per perdut l'espectacle.


Als establiments per la seua col·laboració desinteressada que han fet possible esmorzars, berenars i activitats diverses.


Als veïns del nostre sector per la seua paciència i comprensió per les molèsties ocasionades amb els espectacles realitzats i per la seua presència als mateixos.


A tots i cada un dels membres de la comissió per fer possible aquesta setmana de festes.
 

Tornar a Magdalena 2004 Tornar a història Anar a la pàgina principal