Magdalena 2004

Vissita al Senat 14-nov-2003

En el pati de la fatxada principal del senat abans d'entrar.

El passat 14 de novembre una àmplia representació de la A.C. Gaiata 15 Sequiol, encapçalada pel president Vicente Javier Queral i García, la madrina María López i López, la madrina infantil Carmen Sales i Navarro i el president infantil Victor Salvador i Carne, ens vam desplaçar a Madrid per a efectuar una visita al Senat Espanyol.
La visita es va iniciar a les 11 hores, començant pel Saló dels Quadros, el Saló de Plens i la Biblioteca. En tot moment vam estar acompanyats pels senadors per Castelló Excm. Sr. D. Gabriel Elorriaga i Fernández (president de la comissió d'assumptes exteriors) i l'Excm. Sr. D. Carlos Daniel Murria i Climent (vicepresident 1r de la comissió d'economia, comerç i turisme).

Vicente Javier, María, Carmen i Víctor enfront de la tribuna d'oradors del Senat.

Na María Eugenia amb el mocador verd i la cinta magdalenera distintius de les nostres festes
 

La A.C. Gaiata 15 Sequiol va fer entrega d'un detall al Senat Espanyol, consistent en un quadro amb la insígnia de la comissió: La Panderola (peça de fusta tallada i policromada amb pa d'or i plata, pertanyent a la Gaiata guanyadora del concurs Magdalena 2002 i Gaiata de la Ciutat durant la Magdalena 2003). En nom del Senat, va arreplegar el detall la seua secretària Primera, excel·lentíssima Senyora Na María Eugenia Martín Mendizabal. De la mateixa manera, les nostres Madrines li van imposar el típic mocador verd i la cinta de la Magdalena 2003. Tot això en el seu propi despatx particular. Per la seua banda i en nom del Senat Espanyol va fer entrega d'un exemplar de la Constitució Espanyola a tots els presents així com un clauer amb l'escut del Senat als nostres màxims representants.
La visita va finalitzar amb una menjar en el menjador del Senat.
A destacar l'exquisit tracte rebut durant la nostra estada, tant pels excel·lentíssims Senadors com per tot el personal funcionari.

 

Fotografia del moment de l'entrega presa pel fotògraf oficial del senat M.Povedano, S.L

Admirant el quadro regalat al Senat. D'esquerra a dreta En Carlos Murria, Vicente Javier Queral, María López, Na Mª Eugenia Martín, Carmen Sales, Victor Salvador i En Gabriel Elorriaga.

Fotografia de grup presa pel fotògraf oficial del senat M.Povedano, S.L.en el despatx particular de Na María Eugenia.

Fotografia de grup presa pel fotògraf oficial del senat M.Povedano, S.L. en el saló de plens del senat amb En Gabriel Elorriaga. 

Fotografia de grup presa pel fotògraf oficial del senat M.Povedano, S.L. en el saló de plens del senat amb En Carlos Murria.

Fotografia de grup presa pel fotògraf oficial del senat M.Povedano, S.L. en el saló de plens del senat amb En Carlos Murria.

Tornar a Magdalena 2004 Tornar a història Anar a la pàgina principal