Magdalena 2004

Nomenament Representants

María, Carmen y Victor

Madrina

María López i López

Madrina Infantil

Carmen Sales i Navarro

President Infantil

Victor Salvador i Carne

 

El passat 1 d'agost va tindre lloc el nomenament oficial dels nostres màxims representants per a la Magdalena 2004.
Durant l'acte protocol·lari, dirigit pel nostre vicepresident José María Sanahuja Bernat, se'ls va fer entrega de la insígnia de plata de la nostra associació i els pergamins acreditatius del seu nou càrrec.
 

Durant la seua al·locució, José María, no va dubtar al comunicar als nostres nous representants i a tots els congregats, el compromís de tota la comissió de la Gaiata 15 Sequiol per continuar amb el treball i la tenacitat per a intentar aconseguir els màxims guardons en la pròxima Magdalena 2004.
 

 
Primer "rotllo i canya" oficial de la nostra madrina María.
María va ser madrina infantil de la nostra gaiata l'any 1996, tenint també com a president a Vicente Javier Queral i García (va ser el nostre president els anys 1995 a 1997). Molta alegria reflectida en les seues cares, pel present i pel passat, ja que la magdalena de 1996 vam tindre Chelo Asencio i Monroig com a Madrina i ... (punxa ací si vols saber que va deparar aquella magdalena)
 
Carmen i Victor en els seus caretes infantils està reflectida l'alegria pròpia i de tots els xiquets sequiolers davant de la pròxima magdalena.
Estem segurs que sereu uns magnífics representants de la comissió infantil. Il·lusió no vos falta. 
 
 
I tot el nostre afecte cap als nostres representants de la Magdalena 2003. 
 

Claudia, Andrea i Joaquín, la vostra somriure i saber fer ja estan inscrites amb lletres d'or en la història del Sequiol.
 

Tornar a Magdalena 2004 Tornar a història Anar a la pàgina principal