Magdalena 2004

Dama de la Ciutat Infantil

Andrea Estrada i Torres

Andrea junt amb la maqueta de la nostra gaiata de la Magdalena 2003 i que va resultar mereixedora del primer premi de gaiates pel que representarà a la Ciutat de Castelló en la Magdalena 2004.
 

 

El passat 25 De Juliol va tindre lloc l'elecció de les Reines i Dames de la Ciutat per a les pròximes festes de la Magdalena 2004. Entre les elegides es troba la madrina infantil de la nostra gaiata la xiqueta Andrea Estrada i Torres com a Dama de la Ciutat Infantil.
 

Una telefonada de la Junta de Festes anunciant-li el seu nomenament va donar pas a les felicitacions de tots els congregats en el Cau. 
 

Després de la visita oficial de la Junta de Festes, en la que va rebre de Beatriz Torres i Vidal l'escrit on se li notifica oficialment el seu càrrec per a la magdalena 2004, així com una ofrena floral,

Andrea va rebre un ram de part de Claudia de Jorge i Pérez, la seua madrina i un altre ram de la comissió de la Gaiata de mans del seu president infantil Joaquín Moliner i d'Ivernois.
 

Molts van ser els amics que es van acostar fins al cau per a felicitar Andrea i als seus pares el que va portar que la nit fóra llarga i emocionant per a quants estàvem allí.
 

ENHORABONA ANDREA.
 

Andrea rep de Beatriz Torres i Vidal, membre de la Junta de Festes el seu primer ram com a Dama de la Ciutat Infantil per a la Magdalena 2004. Andrea amb els membres de la Junta de Festes que van acudir personalment a notificar-li l'elecció.

Andrea felicitada per Joaquín. Andrea rep de mans Araceli un obsequi de part de la Comissió de la Gaiata.
Tornar a Magdalena 2004 Tornar a història Anar a la pàgina principal