Magdalena 2003

Varietes al Sequiol

DIVENDRES - 28 DE MARÇ

Al matí promptet (quin son!, una barrecheta per a entonar i al embolic) concurs de guinye't patrocinat per Cristalleria Mavicrís.

AA mitjan matí degustació d'ous fregits patrocinat per "Huevos Sales". Amb Agustín al front de la planxa i Salomé trencant ous van anar caient les dotzenes. Humor i ous fregits al crit de "Que ous més frescos tinc!". Gran èxit de convocatòria. Quantes dotzenes van caure ?

I a la nit gran espectacle de "Varietes".

La cantant Adriana va donar pas al primer artista "Pepe Triana", un gran artista estil "El Tití" que ens va fer reanar a carcallades, traient a actuar a quants se li antullava, inclòs el nostre president, Sergio, el qual no va dubtar a seguir les ordes de Pepe. Grandiós i descaragolen-te. Vam prosseguir amb la vedette Alba, Juan Estrela i Adriana.
Per a finalitzar, l'actuació estel·lar dels TRES SUDAMERICANOS. Amb les seues cançons de sempre "Guantanamera", "Cuando salí de Cuba", "Puente a Mallorca", "La Chevecha", "La Felicitat", "Me lo dijo Pérez", "Cartagenera", "Será maravilloso", "Vuelo 502", "Yeh, yeh", "Gibraltareñaa" i unes com més, van fer les delícies de majors i xicotets. Magnífics com sempre.
 

VISTA GENERAL DEL CARRER SEQUIOL

JUAN ESTRELLA DURANT LA SEUA ACTUACIÓ

LOS TRES SUDAMERICANOS

Nit molt animada en el Sequiol, ple fins a la "bandera", molts amics van estar amb nosaltres, entre ells un molt especial que no va voler perdre's la nit de "Varietes" del Sequiol. Es tracta del Senador per Castelló D. Carlos Daniel Marriment Climent, nascut a Castelló, gran amant de la seua terra i les seues tradicions va disfrutar d'un dels espectacles més apreciats en les terres llevantines "els varietés". Gràcies per la teua visita i fins sempre amic Carlos.
 

Tornar a Magdalena 2003 Tornar a història Anar a la pàgina principal