Magdalena 2003

Presentació Llibret

 El passat 10 de març, en el nostre Cau gaiater, va tindre lloc la presentació oficial del nostre llibret per a la Magdalena de 2003. Amb la presència de la Reina de les Festes de la Magdalena Sra. Elena Sanchís i Higueras, el Regidor de Cultura D. Miguel Angel Mulet, el Delegat Territorial del Govern València a Castelló Il·lm. Sr. D. Joaquín Borrás i Llorens, el nostre president Sergio Queral, madrina Claudia de Jorge, madrina infantil Andrea Estrada, president infantil Joaquín Moliner, així com els amics que van acceptar escriure un article per al nostre llibret, Elisabeth Breva, directora i coordinadora del mateix va donar començament a l'acte, fent un breu resum del que el nostre llibret oferix enguany, un repàs per les festes que al llarg de l'any se celebren en la ciutat de Castelló.

 El primer llibret va ser entregat a la nostra reina Elena Sanchis, així com a Miguel Angel Mulet i a Joaquín Borrás, posteriorment va ser entregant un exemplar a cada una de les persones que han col·laborat amb els seus articles, José Luis Serrano i Fabregat, José Juan Sidro i Tirado, Vicente Cornelles i Castelló, Miguel Roig i Adelantado, l'Associació Cultural La Barraca, José Antonio Luque i Dols, Vicente Farnós i dels Santos, Raúl Pascual i Cherta, Chelo Pastor i Verchili, Vicent Pau Serra i Fortuño, Francisco Pastor, Eduardo Mas i del Rio, Josep Antoni Pradells i Puig. Menció especial mereix Studio 3 Comunicació per la magnífica portada dissenyada per al nostre llibret.

 Un moment emotiu de la vesprada va ser quan es va requerir a D. Joaquín Borrás per a fer-li entrega de la nostra insígnia de plata i anomenar-ho president d'Honor de la nostra gaiata. "Ximo" veí de Sequiol, amic i soci de la seua gaiata, no deixa passar una magdalena sense passar pel Cau a prendre's la "serveseta, els cacaus i els tramusos" en la nostra companyia. Tinga la quantitat de treball que tinga, sempre troba un buit per a visitar-nos, per a donar-nos el seu alé i amistat. Per tot això, amic Ximo, el nostre agraïment més sincer per haver acceptat ser el nostre president d'Honor.

Tornar a Magdalena 2003 Tornar a història Anar a la pàgina principal