Magdalena 2003

Nomemament

 

 

Madrina

Claudia de Jorge i Pérez

Madrina Infantil

Andrea Estrada i Torres

President Infantil

Joaquín Moliner i d'Ivernois

 Dissabte passat, 21 de setembre, va tindre lloc el nomenament dels màxims representants de l'associació cultural Gaiata 15 "Sequiol", per a les pròximes festes de la Magdalena del 2.003.
Al so de "Gaiata" van ocupar el seu lloc en l'escenari, que estava presidit per "La Panderola", els càrrecs de la Magdalena 2.002, la xiqueta Mª Lidón Carretero i Vilarroig, acompanyada del xiquet Enrique Carceller i Sebastiá i la senyoreta Sara Díaz Martínez acompanyada de José Mª Sanahuja i Bernat.
Després d'ells, els representants per a l'any 2.003; la xiqueta Andrea Estrada i Torres, Madrina Infantil. Darrere la guapíssima Madrina, senyoreta Claudia de Jorge i Pérez acompanyada pel nostre president de l'Associació En Sergio Queral i García.
A continuació, la secretària de l'associació, Salomé Albella, va donar lectura de l'acta de nomenament dels nous representants. I després d'això, el president, Sr. Queral, va fer entrega dels corresponents pergamins acreditatius dels seus nous càrrecs a Andrea i Claudia, imposant-los, a més, la insígnia de plata del Sequiol (moment que arreplega la imatge inferior).
 

Amb unes paraules d'agraïment per als que acaben i altres d'ànim per als que comencen es va donar per finalitzat l'acte amb el nostre "rotllo i canya" donant pas al primer ball com nous càrrecs.
Un suculent àgape i un animadíssim ball van posar punt i final a esta jornada festiva amb què l'Associació Cultural Gaiata 15 "Sequiol" dóna per iniciada el seu camí per a la Magdalena del 2003.
 

Tornar a Magdalena 2003 Tornar a història Anar a la pàgina principal