Magdalena 2002

Nomemament

Madrina

Sara Díaz i Martínez

Madrina Infantil

Mª Lidón Carretero i Vilarroig

President Infantil

Enrique Carceller i Sebastiá

 Dissabte passat, 8 de setembre, en els salons del restaurant "Entre Amigos" de Castelló, es va celebrar el nomenament dels màxims representants de l'associació cultural Gaiata 15 "Sequiol", per a les pròximes festes de la Magdalena del 2.002.
Al so del "Rotllo i Canya" van ocupar el seu lloc en l'escenari, que estava presidit per "La Panderola", la Madrina Infantil de 2.001, la xiqueta Laura Díaz i Martinez, acompanyada del xiquet Fernando Mas i Gurillo, President Infantil de 2.001, així com la senyoreta Sheila Martí i Aragó, Madrina de 2.001 acompanyada del vicepresident de la gaiata Vicente Javier Queral i García.
Després d'ells, els representants per a l'any 2002; la xiqueta Mª Lidón Carretero i Vilarroig, Madrina Infantil acompanyada pel xiquet Enrique Carceller i Sebastiá, President Infantil. Darrere la guapíssima Madrina, senyoreta Sara Díaz i Martinez acompanyada pel nostre nou president de l'Associació En Sergio Queral i García.
A continuació, la secretària de l'associació, Salomé Albella, va donar lectura de l'acta de nomenament dels nous representants. I després d'això, el president, Sr. Queral, va fer entrega dels corresponents pergamins acreditatius dels seus nous càrrecs a Enrique, Mª Lidón i Sara, imposant-los, a més, la insígnia del Sequiol.
Amb unes paraules cap als nous càrrecs destacant que davall el seu mandat la ciutat de Castelló celebra el 750 aniversari de la seua fundació i la desaparició definitiva de la pesseta quan comence la setmana gran va donar per finalitzat l'acte de nomenament.
Un suculent àgape i un animadíssim ball van posar punt i final a esta jornada festiva amb què l'Associació Cultural Gaiata 15 "Sequiol" dóna per iniciada el seu camí per a la Magdalena del 2002.
 

Tornar a Magdalena 2002 Tornar a història Anar a la pàgina principal