Magdalena 2000

Nomenament

Madrina

Laura Climent i Vallano

Madrina Infantil

Irene Lerma i Albella

President Infantil

Carlos Mon i Breva

 Dissabte passat, 4 de setembre, en els salons del restaurant "Les Barraques" de Benicàssim, es va celebrar el nomenament dels màxims representants de l'associació cultural Gaiata 15 "Sequiol", per a les pròximes festes de la Magdalena del 2.000.
Al so del "Rotllo i Canya" van ocupar el seu lloc en l'escenari, que estava presidit per "La Panderola", la madrina Infantil de 1.999, la xiqueta Araceli Moliner i d'Ivernois, acompanyada del xiquet Alberto García i Ortega, president Infantil d'1.999, així com la senyoreta, Beatriz Torres i Vidal, madrina de 1.999 A qui donava la mà Vicente J. Queral i García.
Després d'ells, els representants per a l'any 2000; la xiqueta Irene Lerma i Albella, madrina Infantil acompanyada pel xiquet Carlos Mon i Breva, president Infantil. Darrere la guapíssima madrina, senyoreta Laura Climent i Vallano acompanyada pel president de l'Associació En Jorge Martí.
A continuació, la vicesecretària de l'associació, Chelo Asencio, va donar lectura de l'acta de nomenament dels nous representants. I després d'això, el president va fer entrega dels corresponents pergamins acreditatius dels seus nous càrrecs a Carlos, Irene i Laura, imposant-los, a més, la insígnia del Sequiol.
I flors, flors per a les noves madrines, Irene i Laura. I flors també per als que fins eixe moment havien sigut les màximes representants, Araceli i Beatriz.
Un suculent àgape i un animadíssim ball van posar punt i final a esta jornada festiva amb què l'Associació Cultural Gaiata 15 "Sequiol" dóna per iniciada el seu camí en la primera Magdalena del nou mil·lenni.

Tornar a Magdalena 2000 Tornar a història Anar a la pàgina principal