Activitats

Activitats culturals i esportives Magdalena 2014

- Tabal i Dolçaina - Dissabtes de 9:00 a 14:00h - Totes les edats. Horari segons nivell i instrument.
 

- Grup de ball tradicional infantil - Divendres a partir de 18:30 - Dos nivells

- Balls de saló - Dimarts de 19:30 a 21:30 - MOLT DIVERTIT

- Fútbol sala - Dijous i Dissabtes/Diumenges (horari variable) (JÓVENS I ADULTS)

- Teatre valencia - Dimecres 20:00 a 22:00 h. -  (TOTES LES EDATS)
 

2001 La bellesa festera

2002 Tots els pillos tenen sort

2003 Ara si que va de veres

2004 Els tres novios de Toneta

2005 El boticari de Villarreal

2006 Una sogra de castagnola

2007 El sant dels miracles

2008 La locura solta

2009 Tots a la fira

2010 Els matariles

2011 Lo que no invanta la fam

2012 Del meu rabal

2013 Fenómenos

- Betlém gaiater - Vespres de Nadal

Si vols participar en alguna d'estes activitats no dubtes a contactar amb nosaltres en el nostre cau (Com contactar amb nosaltres)

 

L'Associació Cultural Gaiata 15 Sequiol, fidel a la seua denominació i com a valor afegit a la mateixa, oferix als socis diverses activitats, unes ja consolidades en el temps i altres de nova creació. 
Ens remuntem al Nadal de 1998 quan vam muntar el nostre primer betlem gaiater. Compost per figures d'escaiola, decorades a mà pels membres de la comissió (majors i xiquets) es va exposar per primera vegada el 23 de desembre. El nostre xicotet betlem ha anat creixent amb els anys, incorporant noves figures, ferramentes de l'època confeccionades a mà, nous decorats, etc. El Nadal de 1999 ho vam presentar per primera vegada al Concurs de Betlems organitzat per l'Excm. Ajuntament de Castelló de la Plana, obtenint el 2n premi. Des de llavors el nostre betlem continua creixent en grandària i en popularitat i continua collint premis en el Concurs de Betlems.
El grup de Teatre Sequiol va nàixer l'any 2000 debutant en la Magdalena 2001 amb l'obra "La Bellesa Festera". Una obra de Paco Barchino i adaptada al món de les gaiates. Una gran acollida ens va donar ànims per a continuar amb el grup de Teatre, representant les obres "La bogeria solta", "Tots els pillos tenen sort" i "Ara si que va de veres".
L'any 2000 també va nàixer el que en principi denominem "Taller de Ball" hui convertit en Play Back Infantil. La gran acollida de l'activitat pels components més xicotets de la gaiata i la seua il·lusió per anar els divendres al Cau a "ballar" ens va fer redoblar els esforços. La Magdalena de 2001 la Junta de Festes va organitzar el primer concurs de Play Back, resultant vencedors en la categoria infantil. Des de llavors la Gaiata ha estat present en cada una de les convocatòries de la Junta de Festes. El grup també té la seua actuació en la setmana de festes en el sector.
L'any 2001 vam posar en marxa el "Taller de música tradicional", basat principalment en l'aprenentatge de la dolçaina i el tabal. En poc de temps i gràcies a la il·lusió posada pels components del mateix, ja estaven en condicions de fer els seus primers "temptejos" en públic. La primera intervenció va ser la presentació per a la Magdalena de 2003 que va tindre lloc el 21 de desembre del 2002. Allí el nostre grup va interpretar la nadala "25 de desembre". La magdalena de 2003 van desfilar en el pregó infantil acompanyant a la comissió. El cercavila i acompanyament fins a la Pèrgola de la Comissió per a la presentació oficial per a la Magdalena 2004 que va tindre lloc l'1 de novembre del 2003 va ser efectuat integra i exclusivament pels components del taller.
L'any 2002 naix el Futbol Sala Sequiol. El que va començar mig de broma, mig seriosament, s'ha convertit en una activitat amb gran repercussió en el si de la nostra gaiata. Vam participar en el seu dia en la Lliga de Gaiates, ja desapareguda, i ara estem inscrits en la Lliga organitzada per la Federassió de Colles.
L'any 2003 vam posar en marxa el Grup de Dansa. Activitat de nova creació, la qual està tenint molt bona acollida. Esperem es consolide com la resta d'activitats que s'han anat creant.
Com pots veure, moltes són les activitats que la Gaiata té en marxa i difícil és no trobar alguna que t'atraga. Si vols participar en qualsevol d'elles o vols proposar-nos alguna nova, només has de passar-te pel nostre CAU situat al carrer Herrero 64. T'esperem!
 

Com contactar amb nosaltres  Anar a la pàgina principal